Om TechServices IT

En IT-Partner att lita på

Vi utgör en engagerad grupp erfarna experter inom teknik och ledning som delar en gemensam entusiasm för att erbjuda förstklassiga lösningar och tjänster. Vår erfarenhet och kompetens har utvecklats genom åren, och vi är stolta över att kunna erbjuda dig det bästa inom vårt område.

0
År i Branschen
0 +
Nöjda Klienter
0 st
Servicetekniker
0 K+
Slutförda Uppdrag
teal LED panel

TechServices IT

Med över två decennium av teknisk kompetens i vår ryggsäck har vi blivit experter inom området. Vårt team har arbetat med en mängd olika projekt och tekniker, och vår mångsidighet har varit en utav nycklarna till det framgångsrika resultatet.

Vi strävar alltid efter att uppnå det bästa resultatet för våra kunder. Vårt mål är att skapa värde, bygga långsiktiga relationer och erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat i tid och inom budget.

Kundomdömen

"Jag är imponerad av den tekniska expertisen hos våra IT-leverantörer. De har hjälpt oss att modernisera vår IT-infrastruktur och öka vår produktivitet. Ett pålitligt partnerskap som jag varmt rekommenderar."
Bengt Madsen
Köpenhamn, Danmark
"Fantastiskt samarbete! Vår IT-leveranspartner har verkligen överträffat våra förväntningar. De var snabba, professionella och lyhörda för våra behov. Vår verksamhet har blomstrat sedan vi började arbeta med dem."
Eva-Britt
Dalarna, Sverige
"Förstklassig IT-leverans! Vårt företag har aldrig haft så smidiga och problemfria IT-tjänster som vi har nu. Tack vare vår leverantör har vi kunnat fokusera på att växa och driva vår verksamhet framåt."
Hamid
Teckomatorp, Sverige