Tjänster

Bred Kompetenspool

Genom vårt upparbetade nätverk så erbjuder vi tillfällig eller långsiktig arbetskraft som passar era specifika projekt och dess krav.

Single Point of Contact

Vår Servicedesk fungerar som kontaktpunkt för alla era IT-relaterade supportfrågor, även om det rör tjänster från tredje part!

24/7 Ärendehantering

Det kan vara svårt att förutse när ett problem ska inträffa, vår ärendehantering finns tillgänglig dygnet runt för er bekvämlighet.

Professionell IT-Support med Servicedesk

Med vår Servicedesk som Tjänst erbjuder vi en smidig och effektiv hantering av din IT-support. Vår Servicedesk är specialiserad på att ta hand om alla dina IT-ärenden, från det att du först kontaktar oss till dess att problemet är löst.
Läs mer -->

Proaktiv Tjänsteövervakning

Vår Proaktiva Tjänsteövervakningslösning är skapad för företag som vill säkerställa maximal driftsäkerhet och minska avbrott i sina digitala tjänster. Med vår avancerade övervakningstjänst kan ni vara säkra på att era tjänster/servrar inte ligger nere längre än nödvändigt. Kan vi inte lösa problemet via fjärrverktyg, så skickar vi dit en tekniker.
Läs mer -->

Bekymmersfri IT - PC som Tjänst!

Tänk er att slippa alla IT-problem och istället ha en smidig och stressfri arbetsdag. Med PC som tjänst gör vi det möjligt för dig att fokusera på ditt arbete medan vi tar hand om allt det tekniska trasslet.
Läs mer -->

Hosted Anti-spam

Släpp bekymret för skräppost och e-postrelaterat spam. Vår Hosted Spam-lösning är utformad för att hålla din e-post ren och skyddad från oönskat innehåll och potentiella hot.
Läs mer -->

Bemanning

Flexibel Bemanningstjänst

Vår flexibla bemanningstjänst är skapad för att hjälpa ert företag att hantera arbetskraftsbehoven på ett smidigt och effektivt sätt. Vi erbjuder tillfällig eller långsiktig arbetskraft som passar dina specifika krav och projekt.
Läs mer -->

Dispatch

Vi erbjuder flexibla IT-konsulttjänster som passar dina behov, från akut hjälp till långsiktig support. Våra dedikerade IT-experter är din pålitliga partner för framgång inom IT. Kontakta oss idag för skräddarsydd support.
Läs mer -->

it-service som den borde vara

IT-problem? - Tech Services IT!

Vi strävar alltid efter att uppnå det bästa resultatet för våra kunder. Vårt mål är att skapa värde, bygga långsiktiga relationer och erbjuda skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat i tid och inom budget.