PC som tjänst

Upptäck En Ny Nivå av Bekymmersfri IT med PC som Tjänst!

Tänk er att slippa alla IT-problem och istället ha en smidig och stressfri arbetsdag. Med PC som tjänst gör vi det möjligt för dig att fokusera på ditt arbete medan vi tar hand om allt det tekniska trasslet.

Vad ingår i detta spännande erbjudande?

State-of-the-Art Dator:

Vi väljer ut den perfekta datorn för era behov, vare sig ni föredrar en kraftfull bärbar dator eller en stationär enhet.

Underhåll och Drift:

Vi ser till att er dator alltid är i toppskick, utan att ni behöver lyfta ett finger.

Premium Support:

Vårt supportteam är tillgängligt dygnet runt för att lösa alla era tekniska problem. Vi är bara ett samtal bort, redo att hjälpa dig, var ni än är.

Licenser

Glöm bekymren med programvarulicenser. Vi ser till att ni alltid har de senaste versionerna av Windows, Office och Antivirus.

Det mest fantastiska är att ni aldrig behöver oroa dig för kostnader som skjuter i höjden vid tekniska problem. Vi löser dem snabbt och kostnadsfritt. Med vårt fastpris per månad har ni full kontroll över era IT-kostnader.

Priset är skräddarsytt efter ert företags specifika behov och storlek. Behöver ni servrar? Inga problem, vi inkluderar dem i paketet och optimerar dem efter er verksamhet.

För att göra det ännu mer lockande, kan ni välja till extra tjänster som skydd mot spam, en snabb hosted fileserver (precis som Dropbox, men för företag) och säkerhetskopiering av viktiga PC’s och servrar.

kontakt

Bekymmersfri IT - PC som Tjänst!

Sluta oroa er för IT-bekymmer. Kontakta oss nu för att ta er IT-upplevelse till en helt ny nivå. Vi är här för att göra er arbetsdag enklare och mer produktiv genom att ge er friheten att glömma IT-bekymren och fokusera på ert arbete.